Catalog

Politica de livrare a produselorCat dureaza livrarea comenzii?

Livrarea comenzilor dureaza 1-3 zile lucratoare, si se efectueaza exclusiv prin curier. Firma partenere de curierat este Cargus Curier. In dimineata livrarii, firma de curierat va trimite un SMS prin care va anunta intervalul orar de livrare si numarul de telefon al curierului. Livrarile se fac exclusiv pe teritoriul Romaniei.


Cat costa transportul?

Taxa de livrare este 15.99 lei, oriunde pe teritoriul Romaniei. Nu se percepe taxa de livrare extra, pentru localitati cu kilometri suplimentari. In cazul comenzilor cu valoarea de minim 150 lei, transportul este GRATUIT.


Cum se poate efectua plata?

Prin plata cu cardul bancar (credit sau debit), prin procesatorul de plati Netopia Payments. Cupidian proceseaza platile online prin intermediul platformei 3D Secure Mobilpay, direct de catre banca emitenta prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde.

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii, in numerar si in moneda nationala (lei) catre curier. Chitanta va fi emisa de catre acesta.